Karbasan Ortaokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Milli ve Manevi değerlere saygılı, günümüzün gerektirdiği ilmi yeterliliğe sahip, herkes tarafından örnek gösterilebilecek ahlaki değerlerine sahip şahsiyetli ve karakterli olgun insanlar yetiştirebilmek.

Başarılar: 2015/2016 eğitim öğretim yılında 8. sınıfı bitiren 18 öğrencimizden 17 tanesi ( 3 Fen,3 Mesleki Teknik,9 Anadolu ve 2 Anadolu İmam Hatip Liseleri)sınav puanıyla orta öğretim kurumlarına yerleşme hakkı kazandı. Ayrıca 2 öğrencimiz Bursluluk kazandı.

Saatler: 08.50-15.45
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçe genelinde yapılan tüm sportif etkinliklerde başarılar alınmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2016 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları: Beyaz bayrak, Beslenme dostu okullar ve Okulum Temiz projesi katılımı ve belgeleri vardır.

Telefon - 0276 5575059

WEB - https://karbasanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARBASAN MAH. SELVİ 3 SK. NO 1 KARAHALLI / UŞAK

Öğretim Şekli :Normal, Tamgün

Yerleşim Yeri - Aralık 2016 Yıl sonu sayımlarına göre 1322 kişi yaşamakta olup,köy statüsündedir.

Adres - KARBASAN MAH. SELVİ 3 SK. NO 1 KARAHALLI / UŞAK

Ulaşım Karahallı merkeze kadar minibüs, sonrasında özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 Km.